• Aktuelt

  Ny hjemmeside og selvbetjeningsportal Vi har fået en ny hjemmeside som omfatter en forbedring af selvbetjeningsdelen. For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal alle tidligere og nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven.

  læs mere
 • Åbningstider og ferier

  læs mere
 • Andre Faggrupper

  læs mere
 • Nyttige links

  Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er Continue Reading

  læs mere
 • Selvbetjening

  Læs nærmere her

  læs mere

Klinikken tilbyder videokonsultationer efter forudgående aftale. Tidsbestilling til dette kan gøres online eller telefonisk.

Her er en vejledning til hvordan det virker:

1:Start appen “Min Læge”. Hvis ikke du har den, kan den downloades her: Min Læge App

2:Start konsultation: På kortet “videokonsultation” skal du klikke på “start videokonsultation” for at komme i gang.

3:Giv tilladelse: Før du kan starte, skal du give appen tilladelse til at sende notifikationer samt brug af kamera og mikrofon.

4:Test lyd og billede: For at sikre den bedste videooplevelse, skal du teste at dit kamera, mikrofon og lyd virker. Du skal muligvis trykke “næste” eller “videre” flere gange for at komme videre.

5:Årsag til henvendelse: Beskriv kort hvad du ønsker at tale med lægen om og angiv dit telefonnummer. Klik nu på “start” for at stille dig i kø.

6:Vent i kø: Dit nummer i køen vil være synligt på videokonsultationen. Hold dig tæt på mobilen, da det pludselig kan blive din tur.

7:Når lægen er klar: Når lægen er klar, vil videoopkaldet starte automatisk. Der kan gå et øjeblik inden lægen dukker op på opkaldsskærmen.

8:Afslut opkald: Når din konsultation er slut, skal du klikke på “Afslut opkald” for at lægge på.

Videokonsultation mellem praksis og deres patienter | KAP-S