• Aktuelt

  Ny hjemmeside og selvbetjeningsportal Vi har fået en ny hjemmeside som omfatter en forbedring af selvbetjeningsdelen. For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal alle tidligere og nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven.

  læs mere
 • Åbningstider og ferier

  læs mere
 • Andre Faggrupper

  læs mere
 • Nyttige links

  Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er Continue Reading

  læs mere
 • Selvbetjening

  Læs nærmere her

  læs mere

watch

Tidsbestilling og receptfornyelse

I tidsrummet fra 09-12 på alle hverdage samt 13-14:30 mandag, tirsdag og torsdag  kan der bestilles tid, eller medicin hos sekreteriatet.

Husk at du også kan bestille tider, og forny dine recepter fra online modulet i venstre side!

Receptfornyelse og tidsbestilling er mulig via E-mail eller pr telefon efter kl 9:00:

Ny medicin kan kun bestilles efter lægekontakt.

HUSK:Til brug ved kørekortsattester og søfartsattester, skal synet kunnes undersøges både med og uden linser/briller. Linser skal derfor kunne fjernes i forbindelse med undersøgelsen.

recept