• Aktuelt

  Ny hjemmeside og selvbetjeningsportal Vi har fået en ny hjemmeside som omfatter en forbedring af selvbetjeningsdelen. For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal alle tidligere og nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven.

  læs mere
 • Åbningstider og ferier

  læs mere
 • Andre Faggrupper

  læs mere
 • Nyttige links

  Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er Continue Reading

  læs mere
 • Selvbetjening

  Læs nærmere her

  læs mere

 Telefonkonsultation

Der er telefonkonsultationer dagligt fra kl 8-9.  Telefonkonsultationen bedes anvendt ved akut opstået sygdom, samt ved anmodning om hjemmebesøg.

Der kan i telefonkonsultationstiden også gives svar på specielle prøver og undersøgelser efter aftale.

Sygeplejerskerne har telefontid kl 10.00 til 10.30.

De giver svar på prøver som er taget på sygehuset eller i klinikken. Der er også i dette tidsrum at du kan spørge til råd omkring behandlinger som er sat igang.

animated-phone