• Aktuelt

  Ny hjemmeside og selvbetjeningsportal Vi har fået en ny hjemmeside som omfatter en forbedring af selvbetjeningsdelen. For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal alle tidligere og nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven.

  læs mere
 • Åbningstider og ferier

  læs mere
 • Andre Faggrupper

  læs mere
 • Nyttige links

  Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er Continue Reading

  læs mere
 • Selvbetjening

  Læs nærmere her

  læs mere

 Skal du rejse i udlandet, anbefales det, at du er vaccineret mod de smitsomme sygdomme, som kan forekomme på rejsemålet.

Skal du rejse i udlandet, anbefales det, at du er vaccineret mod de smitsomme sygdomme, som kan forekomme på rejsemålet.

Vi tilbyder rejsevaccinationer samt uddybende rejsevaccinationsrådgivning baseret på rejsemål og -tidspunkt. Rejsens varighed og type (charter, storbyferie, backpacking, osv).

Vi undersøger ud fra dette hvilke vacciner, som kunne være relevante for din rejse, og gennemgår dem med med dig, for at vælge den vaccinationsdækning, der er bedst for netop dig – i forhold til rejsen og vores kendskab til din øvrige helbredstilstand.

 Vi skaffer derefter vaccinerne hjem til dig og giver dem (ofte som indsprøjtninger). Der gives herudover en gererel rådgivning om andre rejserelaterede helbredsrisici, som man skal være opmærksom på, men ikke kan vaccinere mod.

Pris for vaccinationskonsultationerne 150,00 kr pr person, (dog max 600 kr ved 4 personer og derover). Hertil kommer vaccinernes pris og moms.

Bemærk.

- Når først du skriftligt eller mundtligt har givet tilsagn om, at du ønsker en given vaccinationsserie og vaccinerne er købt hjem, faktureres udgiften for vaccinerne til dig, også selvom du efterfølgende vælger at aflyse tiden.

- Ved tidsbestilling til vaccinationer, bedes du kontakte os via e-konsultation eller telefonisk. Dette skyldes, at nogen af de mere specielle vacciner først skal bestilles hjem, hvilket kan tage op til 5 hverdage.

vacunas