• Aktuelt

  Ny hjemmeside og selvbetjeningsportal Vi har fået en ny hjemmeside som omfatter en forbedring af selvbetjeningsdelen. For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal alle tidligere og nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven.

  læs mere
 • Åbningstider og ferier

  læs mere
 • Andre Faggrupper

  læs mere
 • Nyttige links

  Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er Continue Reading

  læs mere
 • Selvbetjening

  Læs nærmere her

  læs mere

pollenkalender_640

Voldsomt høje pollental udløser nys

Det er det flotte solskinsvejr krydret med lidt vind, der får pollentallet til at stige voldsomt .

Normalt bliver folk med pollenallergi ramt, når pollentallet ligger over 100

Allergi for første gang
- Der er måske mange, der aldrig har oplevet før, at de nyser meget, at deres øjne løber i vand eller de er generet og når vi lige pludselig får de her høje tal, er der mange, der for første gang oplever at have en pollenallergi, oplyser biolog og leder af pollentællinger i Astma- og Allergiforbundet  Janne Sommer til DR Nyheder.

Hun anbefaler folk, der er ramt af de høje pollental at få en snak med deres læge om en
– Kilde:www.dr.dk