• Aktuelt

  Ny hjemmeside og selvbetjeningsportal Vi har fået en ny hjemmeside som omfatter en forbedring af selvbetjeningsdelen. For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal alle tidligere og nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven.

  læs mere
 • Åbningstider og ferier

  læs mere
 • Andre Faggrupper

  læs mere
 • Nyttige links

  Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er Continue Reading

  læs mere
 • Selvbetjening

  Læs nærmere her

  læs mere

Hvem er vi ?

Vi er en  lægepraksis der februar 2014 er flyttet til nye, handicapvenlige lokaler på den gamle skibsværftsgrund –  Ved Fjorden 6b, 2.tv.

Vi har et samarbejde sammen med Lægerne Gehrt, Hjarbæk & Nielsen  samt med læge Michael Bruun.
Vi er en klinik hvor sygeplejerskerne varetage mange opgaver. Kontrol af KOL, diabetes og blodtrykskontroller. Karen tager celleskab fra livmoderhalsen. Det er en undersøgelse som hun er specielt oplært til. Der er en konstant undervisning i klinikken i disse opgaver. Det betyder, at sygeplejerskerne er velkvalificeret til disse opgaver. Anette er coach uddannet. Hun kan gennem samtaler og coaching, hjælpe med rygestop. Spørg hende frimodigt, hvis du har behov for at få hjælp til at ændre livsstil eller vaner som du har svært ved ændre selv.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA