• Aktuelt

  Ny hjemmeside og selvbetjeningsportal Vi har fået en ny hjemmeside som omfatter en forbedring af selvbetjeningsdelen. For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal alle tidligere og nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven.

  læs mere
 • Åbningstider og ferier

  læs mere
 • Andre Faggrupper

  læs mere
 • Nyttige links

  Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er Continue Reading

  læs mere
 • Selvbetjening

  Læs nærmere her

  læs mere

Konsultation

Konsultationer foregår kun efter aftale, Hjemmebesøg kun efter aftale. Der er normalt afsat 15 minutter til en konsultation. Hvis du forventer at det tager længere tid, bedes det oplyst i forbindelse med tidsbestillingen, så der enten kan afsættes ekstra tid eller det kan deles over flere konsultationer.

Vær opmærksom på, at visse attester kan tage helt op til 2-3 gange så lang tid som normalt afsat, og det er derfor vigtigt, at du gør opmærksom på hvilken attest det i givet fald drejer sig om.

Tidsbestilling vedrørende akutte problemer skal altid ske telefonisk (96 90 02 40).

Ved ankomst bedes du registrere dig ved sekretæren, inden du tager plads i venteværelset.

Du kan bestille et nyt sygesikringskort hos din kommune,  hvis det gamle er gået i stykker eller er blevet væk.

Konsultationer via e-mail er mulig for korte, velafgrænsede, ikke-akutte problemstillinger.