• Aktuelt

  Ny hjemmeside og selvbetjeningsportal Vi har fået en ny hjemmeside som omfatter en forbedring af selvbetjeningsdelen. For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal alle tidligere og nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven.

  læs mere
 • Åbningstider og ferier

  læs mere
 • Andre Faggrupper

  læs mere
 • Nyttige links

  Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er Continue Reading

  læs mere
 • Selvbetjening

  Læs nærmere her

  læs mere

NYT HJEMMESIDE LAYOUT

Vi har fået et nyt layout af vores hjemme side, som har flere funktioner og gerne skulle være mere brugervenligt end det gamle, blandt andet med en søgefukntion.

 For at få adgang til selvbetjeningsdelen – klik på den blå knap “LOG PÅ SELVBETJENING” til højre. Brugere, der allerede er oprettet, kan bruge deres sædvanelige log-in oplysninger.

Er kodeordet glemt eller bortkommet kontaktes sekretæren som hjælper med atgendannet et nyt kodeord.

Nye brugere skal oprette sig først. Se en vejledning til dette under fanebladet “selvbetjening”  i menuen foroven.

scale